CUPRINS
-sectiuni principale-

PROMO

aparate foto digitale

ARTICOLE
informatii utile

5 pasi pentru un acvariu marin de recif

Dictionar de recif

Acvariul de carantina

Ciclarea apei

Filtrarea biologica

Coralii moi - Zoanthids

Coralii din genul Ricordea

Reproducerea pestilor clovn

Ricordea yuma - propagare artificiala

COMUNITATI ACVARISTICE
- recomandate -


SELECTII UTILE DE INTREBARI FRECVENTE


in acvaristica de recifPentru a veni in intampinarea nevoilor de ordin informational a pasionatilor acvaristicii de gen incepatori, nanoreef.ro doreste prin crearea sectiunii "Ghidul incepatorului nano reef", dezvoltarea unui mediu structurat si util citirilor.

In cadrul acestei sectiuni, membri si cititorii nanoreef.ro vor regasi articole menite sa ajute acvaristul incepator in formarea acvariului, dar si raspunsuri din partea oficialilor, clare, concise si strict pe subiect, ca urmare a unor selectii de intrebari provenite din forum sau primite prin intermediul formularului de contact al site-ului.

Aceasta initiativa vizeaza cateva aspecte:

- material informativ cu privire la inceperea si punerea in functiune a unui acvariu de recif

- ajutorarea acvaristului incepator pe termen scurt, prin receptia unui raspuns specializat cu caracter calitativ ridicat

- usurinta in gasirea raspunsurilor pe subiecte uzuale stric la obiect, care sa indrepte acvaristul pe directia corecta in formarea si mentinerea unui acvariu marin.

Toate acestea vor putea fi gasite pe forumul nanoreef.ro in cadrul sectiunii "Ghidul incepatorului nano reef"


* Nota: Plecand de la premiza caracterului de voluntariat in sustinerea culturii acvaristice de recif, nanoreef.ro va publica articolele, cat si raspunsurile urmare a selectiilor, in limita timpului disponibil.


Echipa "nanoreef.ro"

NANOREEF CLUB
-forum-

Te pasioneaza marinele ? Iti doresti un acvariu cu corali, pesti si alte nevertebrate de recif ? Esti un acvarist in devenire sau incepator ? Vrei sa devii avansat sau esti deja unul (una) ? Alatura-te clubului sa ne impartasim experientele in acvaristica marina de recif !

FORUM
-ultimele titluri-
Re: cumpar
Multumesc frumos  de gazduire, sa  rezolvat se pate  inchide

Re: cumpar
Salut, as avea eu  ceva. Doar ca e  cam mare, dar  poate fi  fragmentat?.

Re: cumpar
De actualitate

cumpar
Cumpar ceva bucati  piatra uscata

Osmoza Aquamedic easy line 90
Folosit pt fix 22l  apa.

Unitat  ea de osmoza  inversa Easy Line  este un aparat  compact si  puternic care  indeplineste cele  mai inalte cerinte  privind calitatea  apei.

Un  filtru de  sedimente retine  toate particulele  mai mari de 5 m  si filtrul de  carbon protejeaza  membrana prin  indepratarea  clorului.

  Modulul de osmoza  inversa este  compus dintr-o  membrana, casa  membranei si un  restrictor de  debit. Folosind  cea mai noua  generatie de  membrane TFC  (Polyamide /  Polysulfone) se  asigura in acest  fel cea mai buna  calitate privind  tratarea apei,  asigurand astfel o  rata de recuperare  a concentratiei de  aproximativ 3-4: 1  trecere, si o rata  a rejectiilor de  la 95 la  98%.

Unita  te de osmoza  inversa Easy  Line.

Pent  ru purificarea  apei potabile, c.  90 litri pe zi (c.  25  gpd).

0764.  937.832


© nanoreef.ro 2008 - 2015
Toate drepturile rezervate