CUPRINS
-sectiuni principale-

PROMO

aparate foto digitale

ARTICOLE
informatii utile

5 pasi pentru un acvariu marin de recif

Dictionar de recif

Acvariul de carantina

Ciclarea apei

Filtrarea biologica

Coralii moi - Zoanthids

Coralii din genul Ricordea

Reproducerea pestilor clovn

Ricordea yuma - propagare artificiala

COMUNITATI ACVARISTICE
- recomandate -


ECHIPAMENTE


NANO ACVARII DE RECIF


Alegerea unui nano acvariu de recif - trebuie facuta functie de cateva elemente esentiale de care acvaristul trebuie sa tina cont:

- Dimensiunile acestuia trebuie sa nu contravina legilor fizicii prin crearea de tensiuni artificiale sau presiuni in interiorul sau, sa suplineasca cerintele schimbului de gaze prin alegerea unui acvariu cu dimensiunile inaltimii versus latimii ceva sub, sau cel putin egale, si sa nu faca nota discordanta de la regulile bunului simt.

- Alegerea spatiului potrivit in casa sau biroul fiecaruia, precum si pozitionarea nano recifului trebuie stiuta inainte de achizionarea acestuia. Acest lucru va va ajuta sa alegeti exact recipentul potrivit dorintelor voastre. Totodata trebuie tinut cont ca un acvariu de recif, este recomandat sa-l tinem ceva mai departe de fereastra, astfel incat razele solare sa nu aiba contact direct cu peretii acestuia.

- Nu in ultimul rand, trebuie bine stiuta dinainte, destinatia ce doriti sa o dati acestui acvariu. Acest lucru va sta la baza achizitiilor ulterioare de echipamente destinate filtrarii, iluminarii, a circulatiei apei, sau in alegerea vietuitoarelor marine ce vor face obiectul popularii nano recifului.

Va prezentam mai jos cateva tipuri si modele de nano acvarii:NANOREEF CLUB
-forum-

Te pasioneaza marinele ? Iti doresti un acvariu cu corali, pesti si alte nevertebrate de recif ? Esti un acvarist in devenire sau incepator ? Vrei sa devii avansat sau esti deja unul (una) ? Alatura-te clubului sa ne impartasim experientele in acvaristica marina de recif !

FORUM
-ultimele titluri-
Re: cumpar
Multumesc frumos  de gazduire, sa  rezolvat se pate  inchide

Re: cumpar
Salut, as avea eu  ceva. Doar ca e  cam mare, dar  poate fi  fragmentat?.

Re: cumpar
De actualitate

cumpar
Cumpar ceva bucati  piatra uscata

Osmoza Aquamedic easy line 90
Folosit pt fix 22l  apa.

Unitat  ea de osmoza  inversa Easy Line  este un aparat  compact si  puternic care  indeplineste cele  mai inalte cerinte  privind calitatea  apei.

Un  filtru de  sedimente retine  toate particulele  mai mari de 5 m  si filtrul de  carbon protejeaza  membrana prin  indepratarea  clorului.

  Modulul de osmoza  inversa este  compus dintr-o  membrana, casa  membranei si un  restrictor de  debit. Folosind  cea mai noua  generatie de  membrane TFC  (Polyamide /  Polysulfone) se  asigura in acest  fel cea mai buna  calitate privind  tratarea apei,  asigurand astfel o  rata de recuperare  a concentratiei de  aproximativ 3-4: 1  trecere, si o rata  a rejectiilor de  la 95 la  98%.

Unita  te de osmoza  inversa Easy  Line.

Pent  ru purificarea  apei potabile, c.  90 litri pe zi (c.  25  gpd).

0764.  937.832


© nanoreef.ro 2008 - 2015
Toate drepturile rezervate